Testimonials

Martijn Stegge

Hoofd Zakelijke Klantteams
VGA Verzekeringen

Kees is begin 2015 begonnen met een uitgebreide analyse van de verzekerings-portefeuille van alle klanten van VGA Verzekeringen. Doel was om meer inzicht te krijgen in het verzekeringspakket, behoud van de relatie met de bestaande klanten.

Meer info

Casper van den Bergh

Manager Commercie
Zorg en Zekerheid

Govert Ho

Algemeen directeur
&niped prevention bv

&niped wil de gezondheidszorg in Nederland veranderen door mensen zelf verantwoordelijkheid te geven. Dit kan &niped niet alleen en werkt hiervoor samen met vele partners. Kees is vanaf begin 2017 bij &niped betrokken ...

Meer info

Boy Sluiter

v/h Directeur Verkoop
VGZ en Mercer

Fred Lingg

Algemeen Directeur
DIAS Software bv

DIAS ontwikkelt en onderhoudt software voor de intermediaire adviesmarkt en volmachtbedrijven. DIAS is voortgekomen uit de overname van Financiële Intermediairs van Unit4. Speerpunt van DIAS is de verdere innovatie van de software.
 

Meer info

Michiel van der Zant

Directeur Verzekeringen & Pensioen Rabobank en Achmea

Alleen met de juiste bemanning lukt het om tot de gewenste resultaten te komen. Het ‘eerst wie dan wat principe van Covey’ is een ijzersterk principe waarvan ik de sterkte al vaak heb mogen ervaren. De kracht van Kees is nauwkeurig vast te stellen hoe teams moeten worden samengesteld.

Meer info

Hans Duijst

CEO
Group4Securicor (G4S)

Ambassadeur. Kees weet bedrijven op een natuurlijke manier met elkaar te verbinden. Heeft oog voor de belangen van alle betrokken partijen. Weet commerciële drive in organisaties te creëren. Creatief en vindingrijk. Heeft voor elk commercieel probleem een oplossing of idee.

Meer info

Govert Ho

Algemeen directeur
&niped prevention bv

Arné van den Boom

Commercieel Directeur
Zilveren Kruis en Interpolis

In 2006 is de basiszorgverzekering geïntroduceerd. Na het leggen van een basis is in de daaropvolgende jaren met consumenten en bedrijven een duurzame relatie voor zorgverzekeringen opgebouwd. De tot stand gebrachte resultaten zijn ook duurzaam gebleken.

Meer info

Fred Lingg

Algemeen directeur
DIAS Software bv

André Brand

Voorzitter Raad van Bestuur
HilverZorg

Als je de juiste zaken goed doet en dat een tijd volhoudt leidt dat tot resultaat. Kees neemt de tijd om met het team vast te stellen wat er moet gebeuren en zorgt voor een passend team. Kees is vaak de eerste die potentiële problemen of issues signaleert en lost zaken snel en adequaat op.

 

Meer info

Frans van den Boorn

Directeur Verkoop en Marketing
Engie

Duurzaam verbinden en samenwerken is het eerste waaraan ik denk. Kees straalt uit dat hij van zijn vak houdt. Ik heb hem leren kennen als integer en betrouwbaar. Hij is toegankelijk, plezierig en heeft tact. Een positieve netwerker. Verbindt mensen en bedrijven ...

 

Meer info

Fred van ’t Hoff

Algemeen directeur
Scope marketing technology b.v.

Op het gebied van CRM weet Kees management en gebruikers te verbinden. Kan de voordelen van CRM voor alle stakeholders duidelijk maken waardoor draagvlak in alle geledingen aanwezig is. Kan CRM ‘geruisloos’ implementeren door primaire commerciële informatie-behoefte centraal te stellen.

Meer info

Boy Sluiter

Chief Commercial Officer
Mercer en VGZ

Kees is in 2015/16 langere tijd als interim-manager verbonden geweest aan VGZ waar hij als verkoopmanager verantwoordelijk was voor de Afdeling Special Accounts, Volmachten en Intermediair.
 

Meer info

Dik van Schagen

Manager Verkoop Bedrijven
Zorg en Zekerheid

Lourens heeft ons in 2018/19 op interim basis geholpen bij de verdere professionalisering van de afdeling Verkoop Bedrijven. Ik heb Lourens ervaren als een gedreven en prettige persoonlijkheid die mensen voor zich weet te winnen en heel goed de verbinding weet te leggen tussen de interne organisatie en externe partners.

Meer info

Vic Höppener

Algemeen directeur
Winnock B.V.

Winnock heeft Kees Sibbing van Ontluikers gevraagd om voor de vacature van manager commercie, die ontstond bij pensioen van de toenmalige functievervuller, geschikte kandidaten te zoeken en voor te stellen. Deze dienstverlening is door Kees Sibbing voortvarend en naar volle tevredenheid opgepakt.

Meer info

Peter van Kleij

Directeur
Peter van Kleij consultancy

Kees ken ik al bijna 15 jaar. In die periode heb ik hem leren kennen als een uitermate integer mens. Vanuit een diepgeworteld geloof in verbindingen tussen mensen, werkt hij gestructureerd toe naar het eindresultaat.
 

Meer info