Kennismaken

Ontluikers is een bureau gespecialiseerd in strategie-executie, verkoop en marketing, programma- en projectmanagement en HR strategie en arbeidsverhoudingen.

Dat doen we voor verzekeraars, zorgverzekeraars, inkomensverzekeraars, pensioenverzekeraars, financiële intermediairs en organisaties op gebied van vitaliteit, gezondheidszorg, welzijn en zakelijke dienstverlening.

Niet watertrappelen, maar vooruit zwemmen, daar houden wij van!

Wij zijn een groep van ervaren professionals. Een kern van experts die als doel heeft om organisaties te ondersteunen bij het duurzaam verbeteren van vitaal ondernemerschap en resultaten.

Ontluikers ondersteunt organisaties waarbij vakmanschap, verantwoordelijkheid, snelheid en de voorspelbaarheid van het behalen van resultaten centraal staan. Uw vraag om ondersteuning staat bij ons centraal, en wordt zo concreet mogelijk uitgewerkt.

Grote veranderingen, maar ook kleine verbeteringen kunnen bij uw organisatie voor een enorme positieve wending zorgen. De activiteiten die wij voor deze positieve wending in gedachten hebben, worden volgens een vooraf overeengekomen en met name praktisch plan van aanpak uitgevoerd. Alle acties worden in nauwe samenwerking met u, de opdrachtgever, gepland en in werking gesteld.

Wij zien ons vak als ambacht.
 

Voordelen van het inschakelen van Ontluikers

Terug naar ontluikersVolgende