Kennismaken

Wij zijn een groep van ervaren professionals op het gebied van visie/strategie, business development, propositie- en productontwikkeling, verkoop, marketing, verandermanagement, interimmanagement en directievoering. Kortom, een kern van experts die als doel heeft om bedrijven te ondersteunen bij het duurzaam verbeteren van de commerciële resultaten.

Ontluikers ondersteunt organisaties waarbij vakmanschap, verantwoordelijkheid, snelheid en de voorspelbaarheid van het behalen van resultaten centraal staan. Uw vraag om ondersteuning staat bij ons centraal, en wordt zo concreet mogelijk uitgewerkt.

Grote veranderingen, maar ook kleine verbeteringen kunnen bij uw organisatie voor een enorme positieve wending zorgen. De activiteiten die wij voor deze positieve wending in gedachten hebben, worden volgens een vooraf overeengekomen en met name praktisch plan van aanpak uitgevoerd. Alle acties worden in nauwe samenwerking met u, de opdrachtgever, gepland en in werking gesteld.

Kenmerkend is onze passie voor commercie. Wij zien ons vak als ambacht. Elk product dat wij ontwikkelen en elke dienst de wij leveren is ontstaan door midddel van hard werken.

Voordelen van het inschakelen van Ontluikers

Wat is het geheim van commercieel succes ?

Het is niet toevallig dat sommige bedrijven aantoonbaar succesvoller zijn op commercieel gebied dan andere. Er is veel onderzoek gedaan naar de onderscheidende kenmerken van succesvolle commerciële organisaties. De belangrijkste uitkomsten van deze onderzoeken zijn:

Succes is dus inderdaad niet 'toevallig' voor de zogeheten High Performance Sales Organisations. Bovenstaande succeselementen worden door Ontluikers dan ook graag in onze projecten opgenomen. Daar maken wij geen geheim van. 

Samen verantwoordelijk voor het resultaat, en het succes ook samen delen.

Terug naar over ontluikersVolgende